Prodam ali oddam hišo

Tudi vi razmišljate o tem, da bi bodisi prodali, bodisi oddali vašo hišo. Potem ste se znašli na pravem mestu. Na hitro vas namreč želim seznaniti s podjetjem, ki se pri nas ukvarja z različnimi nepremičninskimi oglasi, med katere spada seveda tudi oglas prodam ali oddam hišo. Ko se boste odločili, da tudi vi oddate oglas ‘prodam hišo‘ ali ‘oddam hišo‘, je seveda najbolje poskrbeti za ustrezne fotografije in opis hiše, katero ponujate. Ko boste razmislili o tem, kaj bo vaš oglas prodam / oddam hišo vseboval, boste lahko začeli razmišljati tudi o tem, kje boste posredovali svoj oglas. Na področju slovenskih nepremičnin vam lahko glede na lastne izkušnje priporočim nepremičninsko agencijo, ki bo poskrbela za oglas prodam / oddam hišo.


Tudi sama sem se nedavno nazaj lotila prodaje svoje hiše. Preverila sem več spletnih mest, kamor bi lahko umestila svoj oglas prodam hišo, vendar sem se na koncu odločila, da bom zaupala podjetju, ki sliši na ime Slovenia Estates. Podjetje Slovenia Estates mi je pomagalo, da sem ustvarila kvaliteten oglas in preko tega oglasa pridobila kar najbolj primerne kupce moje hiše. Poleg oglasa z naslovom prodam hišo sem ustvarila tudi oglas oddam hišo. V končni fazi nisem videla velike razlike v tem, ali bi dala hišo v najem ali pa jo probala.

Če torej tudi vas mika oglas tipa prodam / oddam hišo, je omenjeno podjetje gotovo eno izmed mest, katere se splača preveriti v smislu nepremičnin. Če vam omenjeno podjetje ne bo ustrezalo za vaš oglas, pa lahko svoj oglas prodam / oddam hišo objavite še na različnih drugih mestih, kjer boste prav tako prišli do strank.