Kajtanje na Neretvi za vse ljubitelje vodnih športov

Najbolj znano kajtarsko središče v naši sosednji državi Hrvaški, je zagotovo Neretva. Gre za obalno središče, ki je nekje 10 kilometrov oddaljeno od mesta Ploče in je od leta 2006 poznano kot odlična lokacija za kajtanje. Več na Neretva Kiteboarding. Na Neretvi se reka izliva v morje in iz tega ustvarja veliko sipino iz mivke, katera sega skoraj en kilometer v morje. To pomeni, da nudi ta lokacija veliko nizke stojne vode, katera je definitivno zelo dobrodošla, predvsem ko gre za uvajanje oziroma učenje kajtanja. Edinstvena lega Neretve pa omogoča tudi odlične vetrovne razmere za vse vodne športe, kjer potrebujemo veter.

Bi tudi vi radi obiskali tečaj kajtanja na Neretvi?

V kolikor bi se vam zdel zanimiv obisk tečaja kajtanja na Neretvi, vam na tem mestu priporočam, da se za ogled tovrstnih tečajev obrnete kar na podjetje Kanzakite. Gre namreč za ponudnika, ki na enem mestu nudi vse vrste tečajev kajtanja, od najbolj začetnih pa do naprednejših, krajših in daljših tečajev in to kar na različnih lokacijah. Neretva je sicer verjetno res ena tistih najbolj priljubljenih destinacij, morda pa ravno vas navduši katera druga lokacija.

Predlagam vam, da obiščete njihovo spletno stran ter na lastne oči preverite, kaj vam nudijo. Verjamem, da boste tudi vi zadovoljni z njihovo ponudbo in konec koncev tudi z izvedbo izbranega tečaja. Ne odlašajte več in si tudi vi čim prej zagotovite svoj termin za tečaj kajtanja na priljubljeni, izbrani lokaciji. Verjamem, da ne boste obžalocali.