Najbolj poznani ortodonti v Sloveniji

Ortodontija v zobozdravstvu velja za posebno vejo, kjer s pomočjo različnih tehnik premaknejo zobe na pravilno, funkcionalno ter estetsko mesto. Zdravljenje vključuje najrazličnejše nepravilnosti, ki se med seboj razlikujejo tudi po sami zahtevnosti, temu ustrezno pa je seveda na razpolago veliko število vrst tehnik zdravljenja.

Med najbolj poznane tehnike zdravljenja sodijo ortodontski aparati, ki so lahko opremljeni z zvezdicami, v zadnjem času so zlasti v ospredju snemljivi aparati. Najbolj priljubljen je tako imenovani nevidni zobni aparat oziroma invisalign. Srečate jih lahko tudi pod imenom clear alignerji.

Ko se odločamo poravnati svoje zobe, pa je med drugim ključna izbira ustreznega ponudnika. Pri nas je izjemno priznana ambulanta Orthodental. Vodi jo Gordana Čižmek, ki velja za najbolj poznano ortodontko v državi – ima več kot 10 let izkušenj na tem področju.

Prepoznavna kot Invisalign Diamand Provider

Če ste v zadnjem času pokazali zanimanje za nošenje nevidnega zobnega aparata oziroma invisaligna, ste se zagotovo vsaj na spletu srečali z najbolj poznano ortodontko v naši državi – to je doktor Gordana Čižmek. Zahvaljujoč velikemu številu izjemno uspešnih obravnav z Invisalign nevidnim aparatom je doktor Gordana prepoznana tudi pod nazivom Invisalign Diamond Provider.

Invisalign Diamond Provider na sploh velja za najvišje pa tudi daleč najboljše priznanje, ki ga lahko prejme ortodont za delo z Invisalignom. Tudi zaradi slednjega se vam splača izbrati OrthoDental. Lahko se naročite na povsem brezplačni pregled, ki pa vas ne zavezuje k nakupu.

Kaj prejmete na brezplačnem pregledu?

Vodja ambulante OrthoDental Gordana Čižmek vas tudi preko spleta vabi na povsem brezplačni pregled, ki vas torej ne zavezuje k nakupu nevidnega zobnega aparata oziroma Invisaligna. Na njem prejmete:

  • simulacijo,
  • posvet,
  • priporočilo,

Na brezplačnem pregledu vam bodo s pomočjo 3D posnetka zob pokazali vaš nasmeh po končani terapiji oziroma obravnavi z Invisalignom. Prav tako tudi posvet glede vašega trenutnega stanja in pomislekov, ki jih mora imate v povezavi s terapijo. Dobite še priporočilo za najboljši način obravnave za hitro povrnitev samozavesti ter lepega nasmeha. Strokovnjaki v Orthodentalu vam bodo povedali tudi, kolikšen bo vaš končni skupni strošek celotnega zdravljenja z Invisalignom, in to brez kakršnih koli kasnejših dodatkov in presenečenj – ne glede na čas trajanja obravnave in glede na število poravnalnikov. Na voljo vam je obročno plačilo – do 84 obrokov.

V Orthodentalu do ravnih zob v dobrem letu dni

V ambulanti OrthoDental vam zagotavljajo, da boste ob prejemu terapije z Invisalignom do ravnih zob lahko prišli že v dobrem letu, tudi če imate večje nepravilnosti v ustni votlini. Metoda zdravljenja krivih zob s pomočjo Invisaligna namreč velja za daleč najbolj udobno, učinkovito pa tudi izjemno preprosto. Obisk v ambulanti pa je potreben če na 7 do 10 tednov.

V primerjavi z zdravljenem s pomočjo aparata z zvezdicami Invisalign ponuja precej bolj hitro ter manj boleče zdravljenje. 3D posnetek zob in stimulacijo rezultata pa prejmete že ob prvem pregledu.

Predstavitev Invisaligna

Invisalign je nevidni zobni aparat, ki vključuje niz nevidnih zobnih opornic. Te so izdelane iz povsem neškodljivega materiala izjemno visoke kakovosti. Opornice so narejene po meri posameznika in so zasnovane torej tako, da postopoma skrbijo za ustrezno premikanje zob v želeni položaj.