Bananaway: vodilna specializirana sup trgovina

Bananaway je prva in največja specializirana sup trgovina v Sloveniji, s prodajo sup opreme in sup desk se intenzivno ukvarjajo že 7 let. Pri Bananaway-uso v zadnjem letu razširil ponudbo in tako ponujajo sup deske iz kar 3 različnih kakovostnih in cenovnih razredov. Sicer pa so znani po ponudbi najboljših sup desk na svetu, Red Paddle Co, vodilnih proizvajalec supov že več kot 10 let.

Zakaj po sup v Bananaway?

Bananaway ekipa so prvi, ki so se začeli ukvarjati s prodajo, tečaji in sup izleti pri nas. Večletne izkušnje, podkovane z mednarodnimi licencami jih naredijo najboljše sogovornike, ko se odločamo za sup trgovino, nakup, tečaj ali izlet. Bananaway sup je izbira kakovosti in strokovnosti.Ponujajo tudi brezplačne testne dneve, kjer lahko sup pred nakupomstestiraš in se tako odločiš za sup, ki ti res najbolj ustreza. Bananaway trgovina se ponaša tudi z veliko izbiro dodatkov za supanje in neoprenskih oblačil. Poleg Red Paddla pri Bananaway najdemo tudi druge vrhunske znamke, kot so neoprenska oblačila O’Neill in Mystic, hlače in spodnjice Waxx, priznane sončne kreme in losjone Swox in slackline znamke Slackstar.

Preden se odpravimo v sup trgovino

Preden se odločimo za nakup supa je pomembno, da vemo za kaj bomo sup najpogosteje uporabljali. Bo šlo za druženje s prijatelji in družino, si želimo večfunkcionalnega supanja, morda bomo na supu izvajali jogo ali pilates, nas zanima športno veslanje in premagovanje večjih razdalj ali pa si na supu želimo raziskovati. V kolikor do odgovorov ne pridemo sami, nam bodo v pomoč testni dnevi sup opreme ali strokovnjaki v specializirani sup trgovini Bananaway.