Xiaomi električni skiro

Otroški električni skiroji so popularni že vrsto let, v zadnjem obdobju pa pravo revolucijo povzročajo tudi zmogljivejši, prilagojeni odraslim. Zelo veliko je k temu pripomogel ravno Xiaomi s svojim Mi ElectricScooter. Ta je dosegel izjemen uspeh, tudi v naših mestih pa ob morebitnem sprehodu ali kolesarjenju obstaja velika verjetnost, da boste na poti srečali Xiaomi električni skiro. Xiaomi je našel pravi odgovor na zahteve in želje uporabnikov, saj je izdelal zložljiv skiro, ki nudi pravo hitrost ter zadostno energijo za povprečno pot v službo in nazaj. Poskrbljeno je tudi za varnost in vsesplošno priročnost, za piko na i pa poskrbi še dostopna cena. Vaš bo namreč že za okrog 400€.

Xiaomi električni skiro – Kaj je in kaj omogoča?

Kot je moč razbrati iz specifikacij, Xiaomi električni skiro ni namenjen otrokom. Je precej bolj izpopolnjen od klasičnih otroških dvokolesnikov, saj njegova maksimalna hitrost dosega kar 25 km/h. Z enim polnjenjem omogoča tudi do 30 kilometrov vožnje, sicer odvisno od voznih pogojev. Vse skupaj pa počne skorajda neslišno. Poleg vsega tudi njegova velikost razkriva, da je namenjen odraslim osebam. Večina aktualnih električnih skirojev izgleda plastično, ceneno, kar pa ne velja za Xiaomijevega. Z aluminijevim ogrodjem izgleda odlično, poleg tega pa z 12,5 kilograma omogoča tudi lažje prenašanje. Da bo zanj še enostavneje dobiti mesto skladiščenja, skrbi z zložljivo zasnovo. Mobilna aplikacija vam omogoča podrobni nadzor, od stanja baterije do prevožene razdalje ter povprečne hitrosti. Ne manjkajo niti kontrole hitrosti. Ja prav ste prebrali, Xiaomi električni skiro je opremljen tudi s tempomat funkcijo za udobnejšo vožnjo. Tu je še kinetični sistem obnavljanja energije, zadnja zavora z diskom ter prednji e-ABS sistem. Vsekakor pomembno z varnostnega stališča, saj lahko korenito zmanjša zavorno pot. Svoje v mozaik varnosti dodajata še prednji žaromet ter zadnja utripajoča zavorna luč. Prednji žaromet je dovolj močan tudi za vožnjo ponoči.

Varno na poti z električnim skirojem

Velika 8,5 palčna kolesa z napihljivimi pnevmatikami poskrbijo, da boste Xiaomi električni skiro lahko vozili tudi po neidealno urejenih poteh. Poleg tega je odlično poskrbljeno za stabilnost in hitro privajanje na zaviranje in pospeševanje. Baterija z zmogljivostjo 18.650mAh (280Wh) poskrbi, da vam ne zmanjka energije na poti. In nenazadnje, ena izmed prednosti Xiaomi električnega skiroja je, da smo spet lahko »otroci«. Ob tem pa se na poti nadihamo zraka ter prihranimo na času, ki ga sicer izgubimo ob prometnih zastojih ter iskanju parkirišč. Xiaomi ima sicer v svoji ponudbi številne zanimive izdelke, za več informacij si oglejte IzberiXiaomi blog.