Nastanitve v trajnostnem kampu za vsak okus

Če počasi začenjate razmišljati o tem, kje boste v letošnjem letu preživljali svoj dopust, potem verjamem, da prebirate različne članke ter si ogledujete razne destinacije, tamkajšnje nastanitve in pa tudi nabor aktivnosti ter si tako počasi krojite svoj načrt za dopust. V kolikor vam je blizu tema ekologije, ali pa bi si morda želeli podpreti kakšnega izmed ponudnikov, ki skrbijo za trajnostne rešitve in ponujajo nastanitve, ki slovijo po samooskrbi z energijo, potem ste na pravem mestu. Na kratko vam namreč želim predstaviti različne tipe nastanitve v trajnostnem kampu na izredno priljubljeni lokaciji v okolici Bleda.

O katerem trajnostnem kampu govorim?

Govorim o kampu Eco River Camp. Na njihovi spletni strani si lahko sicer pogledate podrobno, katere tipe nastanitve vam nudi, a na kratko govorimo o štirih zanimivih načinih za kampiranje:

  • Deluxe Glamp šotor na zvonec
  • Lesena Glamp kabina
  • Šotorska parcela z avtodomom
  • Soba 26, ki je vintage prikolica in hkrati tudi prva »butična hotelska soba«

Cena nastanitve v omenjenem kampu sicer vključuje vse, kar potrebujete za pestro izkušnje samooskrbe ob upoštevanju eco načel in »zelenega načina življenja«. Znotraj kampa se tako nahaja skupna kuhinja, opremljena s štedilnikom, žarom in osnovnimi sestavinami; ob reki so viseče mreže in športna oprema, skupne sanitarije z ekološkim milom, sončna električna energija za polnjenje elektronskih naprav, parkirišče in pa nek lasten košček narave za eno ali več noči – kolikor si boste zaželeli.

Preverite ponudbo Eco River Camp tudi vi.