Neretva – priljubljena lokacija za kajtanje

Ljubitelji kajtanja verjamem, da se boste prej ali slej zanimali za nove lokacije, kjer bi lahko uživali v kajtanju. Lokacij, primernih za ta šport je vsekakor več, med priljubljenimi pa je zagotovo tudi Neretva na Hrvaškem, natančneje izliv reke Neretve.

Izliv omenjene reke namreč omogoča idealne pogoje za učenje kajtanja, saj gre za vetrovno točko in mirna do kolen segajoča voda. Ti pogoji so namreč tisti, ki omogočajo izvedbo tečaja kajtanja na varen, hiter in pa kakovosten način. Glede na to, da do te lokacije vodijo dobre cestne povezave, je dostop do te lokacije hiter – nekje 5 ur.

Klasični začetni tečaj kajtanja na omenjeni lokaciji traja nekje 10 ur, s tem da se tečaj običajno pričenja ob 13.uri in traja dnevno 3-4 ure. Ker lahko kakšen dan preseneti brezvetrje, je smiselno, da si za kvalitetno izvedbo izberete nekje 4 do 7 dnevni termin.

Kateri ponudnik vam nudi tečaj kajtanja na priljubljeni lokaciji Neretva?

Verjamem, da lahko na našem trgu najdete več ponudnikov, ki vam nudijo kajtanje na omenjeni lokaciji, a na tem mestu vam svetujem, da se obrnete na spletno stran kanzakite.com. Gre namreč za ponudnika, ki vam popolnoma prilagodi vaš tečaj kajtanja in vam na istem mestu nudi pester nabor storitev v okviru šole kajtanja. Če ste ljubitelj kajtanja oziroma se želite udeležiti začetne šole kajtanja, vam toplo priporočam, da tudi vi preverite omenjeno spletno stran in si zagotovite vam priljubljeni termin za tovrstno aktivnost. Tudi vi si popestrite svoj dopust s kvalitetnim in zabavnim tečajem kajtanja.