Kaj je libido in erektilna disfunkcija ter kako si lahko pomagamo?

Splošni nagon oziroma želja osebe po spolni aktivnosti se imenuje libido. Lahko bi rekli, da gre nekako za željo, hrepenenje ali neko vrsto poželenja. Ko govorimo o libidu, se seveda pogovarjamo tako o libidu pri moških, kot tudi pri ženskah. Libido sicer lahko tudi s pomočjo naravnih metod oziroma nekih hranil povečamo, lahko pa v našo prehrano vključimo tudi določena prehranska dopolnila, ki vsebujejo hranila s pozitivnim učinkom na libido.

Ko govorimo o spolnosti pa beseda marsikdaj nanese tudi na erektilno disfunkcijo ali z drugimi besedami povedano, na impotenco, kar pa je nekaj, kar se bolj ali manj pogosto pojavlja pri moških na podlagi različnih dejavnikov. Erektilna disfunkcija je spolna disfunkcija, pri kateri moški v spolnem odnosu ne more bodisi doseči, bodisi ohraniti erekcije penisa. Vzroki, zakaj do tega pride so lahko zelo različni in so povezani tako z življenjskim slogom, kot z raznimi bolezenskimi stanji.

Kako si lahko pomagamo za boljši libido in preventivo ali pomoč pri erektilni disfunkciji?

V kolikor želite izboljšati svoj libido ali pa si pomagati na področju erektilne disfunkcije, potem vas vabim, da obiščete spletno trgovino Man-up, kjer lahko najdete nabor naravnih prehranskih dopolnil, namenjenih izboljšanju vaše spolne moči in na splošno pozitivnemu vplivu na vaše spolno življenje. Na njihovi spletni strani si lahko preberete več o sestavinah, ki so vključene v prehranska dopolnila in tako tudi vidite, v kakšni meri in kakšni kombinaciji vplivajo na kakovost vaše spolnosti.