Spoznajte linijo vrhunskih ASUS prenosnikov

ASUS prenosniki se bodo gotovo pojavili na seznamu želja tistih, ki želijo kakovosten prenosni računalnik za ugodno ceno. Medtem ko ta priznani proizvajalec navdušuje s pestro ponudbo v nižjem cenovnem razredu, pa bodo prišli na svoj račun tudi tisti, ki pri zmogljivosti računalnika preprosto niso pripravljeni sklepati kompromisov – tem so pisani na kožo ASUS prenosniki višjega cenovnega ranga, predvsem pa bo pozornost najzahtevnejših uporabnikov pritegnil ASUS ROG prenosnik, posebej prilagojen ljubiteljem računalniških iger!

Kaj zmore ASUS ROG prenosnik?

Linija ASUS ROG že s svojim imenom izdaja, na katere uporabnike ciljajo izdelki pod to oznako. ROG pomeni Republic of Gamers, torej so ti računalniki pisani na kožo zahtevnim igričarjem. To je povsem jasno, če si ogledamo impresivno listo specifikacij prenosnikov ROG. Strojna oprema bo kos tudi najnovejšim in najzahtevnejšim igram, za kar poskrbi naveza vrhunskih procesorjev Intel i7 ter ločenih grafičnih kartic nVidia GeForce. Nepogrešljiv je tudi kristalno čist zaslon FullHD ločljivosti in diagonale vsaj 15,6 palcev, dandanes pa noben resen igričar ne more brez bliskovito hitrega SSD pogona visoke kapacitete. Vse to in še več prinaša ASUS ROG prenosnik – pod to znamko se skrivajo različni modeli, ki pokrivajo potrebe različno zahtevnih uporabnikov, a v vsakem primeru bo ROG računalnik prepričal z izjemno zmogljivostjo in kakovostno strojno opremo.

ASUS prenosniki iz prestižne linije ROG so v prvi vrsti namenjeni igričarjem, osupljivo zmogljivost vgrajenih komponent pa bodo znali s pridom izkoristiti tudi drugi zahtevni uporabniki. Prav vsak izmed teh bo v ponudbi prenosnikov ASUS ROG našel idealen računalnik zase.